Svinefilet og byggrynsalat - fastfood!


Ok, så skulle jeg ønske disse ukedagene varte litt lengre til tider.
Men selv om stillingsbrøken her i huset er godt overstiget med 100 prosent, må man ikke spise dårlig middag av den grunn. 

Denne retten tok meg femten minutter. Server godsakene på store fat, så har du mindre oppvask også.
La tida stå litt stille, nyt maten og sett av tid til hverandre. Og før du vet ordet av det, kommer en ny dag.

1 svinefilet ytre
Dijonsennep
Div sopp
Asparges
Byggryn
Blandet salat
Pinjekjerner
Rødløk
Oliven
Hvitløk
Olivenolje
Balsamico

Fres svinefileten i glovarm panne. Salt og pepper. Smør på litt Dijonsennep. Etterstekes i 12-15 minutter, 200 grader, varmluft. La hvile i noen minutter. Byggryn kokes etter anvisning på pakken. I mellomtiden kutter du opp grønnsakene og steker dem lett i olje, hvitløk, salt og pepper.

Ha alt over på et stort fat. Legg lagvis og topp med rikelige stykker svinefilet. Strø over ristede pinjekjerner. Ha gjerne over parmesan eller ekstra god balsamicoeddik.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar